Wednesday, November 23, 2011

Jelatek (II)

Assalamualaikum dn salam sejahtera..

ari nih xde nak ceriter aper2 cuma nak kongsikan foto di Jelatek.
Arituh aku dh citer pasal Jelatek di sini Jelatek - (I), camne nk pergi semua, keadaan lokasi dn sebagainyer..
jadi arituh aku perasan petang tuh awan dan cahaya sangat cantik jadi mengikut pengalaman aku
sunset yg cantik akan tiba. jadi per lagi.. angkat D80 teman ku dan tripod..
sebab aku bergerak pun dh agak lewat xsempat ke lokasi yg lain jd aku pilih jelatek.. sbb
komposisi dan xyah fikir sangat uhuhu..

Beh tu Bro..? camne cantik tak sunset..?

cantiik.. mmg cantik.. subhanAllah..
dn keadaan cahaya yg cantik tuh pun berterusan agak lama gak lah smpai kul 8..
mmg terbaik..
dn yg klakar nyer.. arituh, aku shot tinggkat 15, tp tingkat atas 16 pun ade
fotog lain jugak tgh shot.. kat bawah pun ade ruper nyer.. uhuhu..
dn fotog yg atas aku, aku jumpe die dlm FLickr ahaha.. nih flickr dier Amirul Arif ..

oklah cukup dh citer.. nih gmbar2 arituh.. dn tak disangka-sangka 4 gambar pertama nih masuk
EXPLORE,

Per bende EXPLORE tuh bro ??

oowh.. Explore nih adalah sehimpunan gambar2 yg terbaik di pilih oleh pihak flickr untuk setiap minggu, hari atau sebagainya.. uhuhu..jadi kalau ade gmbr masuk dlm Explore nih maksudnye gmbr tuh menarik lah uhuhu.. oklah cukup smpai sini..

berikut adalah gambar2 nya.. ade pape nk komen dn sebagai nyer.. di alu-alukan ^_^

1.
Kuala Lumpur || .H.O.T. .&. .C.O.L.D. 

2.
Kuala Lumpur || .T.H.E. .L.I.G.H.T. 

3.
Kuala Lumpur || .T.H.E. .V.I.E.W. 

4.
Kuala Lumpur || .D.E.V.E.L.O.P.M.E.N.T. 

5.
Kuala Lumpur || .T.H.E. .R.O.A.D.

4 comments:

~Biotech Boy~ said...

terbaekk! boleh jd sifu nih! :D

biys Syibli said...

ehehe.. xde sifunyer.. beginner lagi jer.. ehehe

Thanks biotech boy :)

gaban said...

jelatek kat mane ni bro syib..camne nk g area tu..sgt menarik..

zainudin zain said...

salam..boleh tak bagi direction macam mana nak pegi ke lokasi ini...

tq

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India